Børneplakater

En børneplakat er oplagt at have hængende på børneværelset. Den kan være med til at skabe glæde, farver og stemning for et trygt og roligt børneværelse, der inspirerer til leg og kreativitet. En enkelt plakat og illustration kan sige meget mere end tusind ord, men en helt billedvæg kan også være med til at skabe den helt rette atmosfære i et lærende og legende miljø. En børneplakat kan opfylde ønskerne hos både store og små.

Børneplakater hos Snopart

Hos Snopart har vi et stort udvalg af børneplakater. Der er plakater og illustrationer til både store og små og til både piger og drenge. Find lærerige plakater eller farverige indspark til indretningen på børneværelset. Det store udvalg af børneplakater tilbydes i forskellige stilarter, så du kan finde præcis den rette plakat, der opfylder dine ønsker til indretningen af det personlige børneværelse. Hos Snopart kan du shoppe løs og opnå fri fragt på alle ordrer over 399 kr. til din nærmeste pakkeshop. Du er sikret hurtig levering af din ordre, da vi sender pakker fra vores lager alle hverdage. Find din yndlingsplakat, vælg størrelse og køb. Så kan du snart nyde en væg med et personligt motiv på børneværelset.

Lad dig blive inspireret

I kategorien ”børneplakat” har vi samlet alle plakater og illustrationer, der er trykt med motiver, vi mener kunne være passende til børneværelset. Der er både plakater til store og små og i flere forskellige stilarter. Hvis du er helt sikker på, at du gerne vil have en plakat på børneværelset, men ikke er helt sikker på, hvilken genre eller motiv plakaten skal besidde, så kan du gå på opdagelse blandt alle vores børneplakater. Der er læringsrige plakater, plakater med søde og nuttede dyr, plakater med farverige og seje superhelte eller plakater til den lille prinsesse. Shop eventuelt også plakater til børneværelset med livets små citater, som du ønsker at videregive til dit barn. I kategorien ”børneplakat” kan du få et overblik over vores plakater til børneværelset og eventuelt finde en passende kombination til en helt billedvæg.

Bring barnet med på banen

Der er mange gange en tendens til, at det er de voksne og forældrene, der udelukkende indretter børneværelset. Skab mere glæde og mere magi ved at lade barnet komme på banen og bidrage med sine ønsker for den helt rette plakat på væggen. Det skaber oftest en større værdi, når de omgivelser man befinder sig i, er noget man selv har været med til at skabe. Det gælder også, når det kommer til børnene. Du kan eventuelt finde et lille udvalg af favoritter, som du tænker vil være passende på børneværelset og lade dit barn vælge heriblandt.

Udskift plakaterne løbende

Børnene bliver hurtigt store og vokser eventuelt fra indretningen på børneværelset med tiden. Interesserne og den rette inspiration kan hurtigt ændre sig for det enkelte barn. For at sikre, at du altid har den rette plakat for dit barn på børneværelset, kan det være en fordel at skifte plakaterne ud løbende. En mulighed for en smart løsning er at vælge en ramme af typen ”plakat-klemme”. På denne måde kan du hurtigt udskifte plakaten på væggen i børneværelset, uden at skulle lave nye huller til en ny ramme. Det er hurtigt, nemt og enkelt og efterlader ikke væggen med en masse huller.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!