Der var engang...

149,00 DKK 119,20 DKK

Plakaten med printet Der Var Engang er en flot og enkel plakat med hvide bogstaver på en nattehimmel. Den passer perfekt til dig, der elsker eventyret eller ind på børneværelset, hvor eventyrene ofte læses højt.

Børn elsker godnathistorier. At få dem læst højt af sine forældre lige inden sengetid, mens de putter med bamsen, og lyset er dæmpet, er en af de bedste oplevelser et lille barn kan tænke sig. Mind dig selv om, at barnets dag skal sluttes af på den helt rette måde med denne plakat og udnyt aftentimen til at skabe et bånd og tilbringe tid sammen med din lille, store kærlighed.

Nattehimlen spiller flot sammen med ordene ”Der var engang”, som vi kender fra eventyrene, og det simple look, som plakatens motiv har, gør, at den passer ind på ethvert værelse. Brug den alene eller sammen med andre print.

Eventyret kunne f.eks gå således

"Der var engang en lille unge som inderligt ønskede sig et eventyr at gå i seng på fra sine forældre. Men forældrene var for dårlige til at huske på det. Så en dag HAPSEDE ungen sin mors kreditkort for at købe denne plakat, så forældrene altid huskede på - At i dette soveværelse slutter dagen altid af med et eventyr."

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!