Tal plakater

I den tidlige barndom er læring udelukkende sjov og leg, og når skolen begynder, skulle det gerne blive ved lidt endnu. Hjælp dit barn på vej ved at få en tal plakat til deres værelse, så matematik og tal bliver associeret med sjove motiver og finurlige farver.

Tal plakater kan bruges både til børneværelset, klasselokalet og børnehavestuen, og det er et fantastisk værktøj til at hjælpe børn med at lære tallene fra 1 til 10.

Plakater med tal

Plakater med tal er præcis, hvad det lyder til at være. På plakaterne finder du tallene 1 til 10 i sjove skrifttyper, så barnet kan blive fortrolig med det og genkende ikonet for tallet. Efter tallene kommer illustrationer, der viser, hvor meget tallet symboliserer.

Illustrationerne kan variere eller passe til et bestemt tema. Ofte henvender plakaterne sig til helt små børn, der endnu ikke kan deres tal, men fordi de er tidsløse, kan de sagtens pakkes ned og gemmes, når barnet vokser fra deres plakat.

Plakater med tal til alle

Der findes mange forskellige typer tal plakater, og du kan finde en i lige den farve og med de motiver, du vil have.

Plakater med gul baggrund er ofte henvendt mod mere kønsneutrale børneværelser eller børneværelser, hvor bestemte farver ikke er i fokus. Her kan du bl.a. finde billeder efter tallene, der forestiller ugler eller ting, der typisk associeres med småbørn.

Det er også muligt at få plakater med tal i lyserød eller blå for et mere kønnet udtryk. Her vil tallene blive efterfulgt af mere typiske billeder, der henvender sig til enten drenge eller piger.

Derfor skal du vælge en plakat med tal

Udforsk tal og motiver med dit barn og motivér dem til et sundt begær efter ny læring. Plakater med tal giver god anledning til at tælle med dit barn, når de skal sove, så de kan få et forspring på læring.

Desuden bliver læring kun sjovere, når det integreres i barnets hverdag. Børn starter helt fra bunden, og derfor er det godt at lære dem, hvordan forskellige tal ser ud, og hvor meget de egentlig står for, før de starter i skole.

At tælle og lære med dit barn er også en god måde at knytte bånd og med tal plakater som hjælpemiddel, kan de før eller siden selv begynde at øve sig. Det skal være sjovt at lære, og du kan hjælpe dit barn godt på vej ved at engagere dem.

Tal plakater til institutioner

Institutioner som dagplejer, børnehaver og børnelæger kan også få god brug af tal plakater. Plakaterne er sjove at se på og kan hjælpe med at lære børnene, hvordan man tæller.

Tal plakater kan også være rigtig gode hjælpemidler til at berolige børn. Urolige børn eller børn med særlige behov eller udfordringer, kan fra en tidlig alder lære at berolige sig selv ved at tælle ned fra ti. Med fokus bliver et kaotisk hoved distraheret, og en tal plakat kan være et godt hjælpemiddel til både børn og voksne.

Desuden er tal plakater flotte og passende dekorationer, der også kan live et lokale lidt op.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!