Stuen

Når der skal vælges udsmykning til væggene i stuen, så kan det godt føles som et ret stort valg. For mange er de billeder, der hænger i stuen nemlig de vigtigste i hjemmet. Det er dem, der skal kigges på hver dag og også dem, hjemmets gæster får at se. Ofte er billederne i stuen også ret store.

Derfor betyder det en del, hvilke billeder, der kommer til at hænge i stuen. Her får du nogle rigtig gode bud på flotte plakater, der egner sig godt til at gøre stuen ekstra flot.

Plakater til stuen

Her på siden finder du et meget stort og varieret udvalg af plakater. Nogle af billederne er fotografier, andre er tegninger. Nogle er med skrift og andre er uden. Generelt kan man sige, at plakaterne til stuen fordeler sig på disse kategorier:

  • Naturbilleder
  • Tegninger for børn
  • Tegninger for voksne
  • Foto-art
  • Citater eller statements

Enkelte motiver falder lidt uden for kategorierne og det giver dig mulighed for at vælge en plakat, som er helt sin egen.

Samtlige plakater kan fås i forskellige størrelser. Her kan du vælge den rette størrelse ud fra, hvad der er plads til på væggen. Husk at en plakat gerne skal have noget plads omkring sig for at komme bedst til sin ret.

Hvilke fordele er der ved en plakat til stuen?

Når du vælger at hænge en flot plakat op på væggen i stuen, så er der flere fordele ved det. Først og fremmest pynter plakaten i stuen. Desuden giver det noget personlighed til din indretning, ligesom farverne på plakaten kan spille sammen med de øvrige farver, du har i stuen.

Hvis du en dag trænger til forandring i rummet, så er det virkelig nemt at skifte plakaten ud med en anden. Det er bare at tage den forsigtigt ud af glasset og rammen og erstatte den med en ny.

Plakaten kan være med til at skabe en bestemt stemning i stuen. Skal den være hyggelig, smuk, romantisk, provokerende eller morsom? En plakat kan være alt muligt. Det kan derfor være en god idé at have flere end en plakat. På den måde har du nogle at skifte ud med, når du får lyst til at se på noget andet.

Hvilken plakat vil egne sig bedst til din stue lige nu? Find det rette motiv i den rette størrelse og bestil den med det samme. Så får du snart en “ny” stue.

Hvilken plakat skal jeg vælge til stuen?

Der er mange forskellige plakater at vælge imellem i vores udvalg. Når du skal til at vælge den helt rigtige, så kan det være en smart strategi først og fremmest at gå efter en, du rigtig godt kan lide. Dernæst skal den gerne passe godt til resten af din indretning. Det gælder både stilmæssigt og farvemæssigt.

Det kan være en plakat, der har samme stil og matchende farver, eller den kan netop stikke lidt eller meget ud fra det øvrige for at opnå en markant effekt. Har du plads på væggen eller væggene til flere plakater, så kan du med fordel vælge nogle, der enten kommer fra den samme serie, eller som farve- eller temamæssigt passer super godt sammen.

Uanset hvilken plakat du vælger til stuen, så vil du nok opleve, at den gør en mærkbar forskel på rummet. Desuden er det rart at vide, at det er meget nemt at skifte plakaten ud, når det er tid til det. Vælger du den samme placering, så kan du tilmed genbruge det samme søm eller den samme skrue. Hvilken plakat vil du gerne have hængende i den kommende tid?

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!