Superhelte

Alle har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med superhelte, og for nogle børn bliver det en periodisk eller langsigtet fascination.

Til barnet, der elsker superhelte, kan du finde et bredt udvalg af superhelteplakater. De er flotte at hænge op på børneværelset, hvor de kan inspirere og pynte og med de fine designs, kan de især passe ind på de helt smås værelser.

Plakater med superhelte

Plakater med superhelte findes i mange forskellige motiver og ofte vil du se billeder, der minder mere om tegneserierne eller filmene. De plakater har ofte et mere voksent og seriøst udtryk, men det er ikke altid dét, der ønskes til børneværelset.

I udvalget af plakater med superhelte vil du kunne se klassiske karakterer fra både Marvel og DC omfortolkede i en afrundet og sjovere version. Her er det ikke de dybe skygger eller dramatiske kontraster, der gør sig gældende, som det ofte er i tegneserierne og film, men derimod simplicitet og overblik.

De let genkendelige karakterer er skåret ned til deres definerende varemærker, så selv helt små børn kan genkende dem. Det gør dem ideelle til de mindste.

Superhelte til børneværelset

Superhelteplakater til børneværelset for de mindste må godt fokusere mere på indtryk frem for korrekthed. For børn er perfektion ikke det vigtigste og derfor kan det være godt at finde plakater med ujævne linjer og begrænsede detaljer.

En simpel superhelteplakat kan inspirere dit barn til at tegne efter på deres eget papir og de vil i større grad opleve succes, end hvis motivet var hyper-realistisk eller meget detaljeret.

Desuden er der noget sjovt ved overdrevne udtryk og ukarakteristisk skævhed. Det kan hjælpe børn med at stimulere fantasien og de kan forestille sig elskede karakterer i mere end én situation.

Derfor skal du vælge en superhelteplakat

Hvis du overvejer en plakat med en superhelt, så er det højst sandsynligt fordi, dit barn har vist interesse for emnet. Mange børn elsker superhelte og uanset deres køn, er det en sund interesse at bakke op om.

Superhelte er forbilleder og rollemodeller og når de laves til de yngste målgrupper, er der særligt fokus på moral og pligt.

Ved at støtte op om dit barns interesser fra en tidlig alder viser du, at du er interesseret i deres liv. Det kan opbygge tillid på et helt basalt grundniveau, som du kan bygge videre på, mens de bliver ældre.

Med en plakat med superhelte kan du desuden give dit barn nogen, der ”passer på dem” – også selvom de ikke er der. Børns livlige fantasi kan nogle gange løbe af med dem, men hvis Superman eller Batman våger over dem, kan natten blive lidt mindre uhyggelig.

Sådan passer du på en plakat med superhelte

Når noget bliver hængt op på et børneværelse, er der altid en risiko for, at det falder eller bliver hevet ned, at det bliver beskidt, eller at der sker noget tredje med det.

Du bør altid placere en plakat i en ramme og det er ingen undtagelse, når plakaten forestiller superhelte. Sørg for, at rammen sidder godt fast, og hvis børnene er helt små, så placér den i en højde, de ikke kan nå.

En plakat i en ramme kan rengøres og rammen kan udskiftes, hvis der sker noget. Sandsynligheden for, at plakaten bliver væltet ned, hvis den sidder i ramme, er meget mindre end risikoen for, at barnet vil hive den i stykker, hvis den hænger frit.

Superhelteplakater udenfor børneværelset

Superhelteplakater er selvfølgelig ikke kun for børneværelset. Superhelte kan også hænges op andre steder, hvor børn færdes, fx i legestuen, i vuggestuen eller i børnehaven, men også voksne kan hænge mindre seriøse superhelteplakater op.

En plakat med et sjovt og uskyldigt motiv af en superhelt kan også blive hængt op på hjemmekontoret, i stuen eller i soveværelset. De klare farver og det simple motiv kan også glæde voksne superheltefans og tegneserienørder.

Superhelte er for alle og plakater med dem, kan hænge hvor som helst.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!