Sort/Hvid

Er der noget mere klassisk end en sort/hvid plakat? Sort/hvid plakater dækker over en bred vifte af forskellige designs og stilarter, lige fra illustrationer til fotografier. Hvis du er interesseret i at få en flot plakat i sort/hvid op, så er du havnet det rette sted.

Der er mange interessante ting at vide, når det kommer til monokrome plakater. Med kontraster kommer drama og dynamik, og hvilken større kontrast findes der end kontrasten mellem sort og hvid?

Plakater i sort/hvid

Plakater i sort og hvid giver et tidløst design og kan give en vis stabilitet og ro til lokalet. Med en sort/hvid plakat kan du skabe et sofistikeret og moderne udtryk.

Sort/hvide plakater er gode på ungdomsværelset, soveværelset og i alle hjemmets yderligere rum. Alt matcher sort og hvid, og derfor kan du sagtens kombinere en neutral plakat med et værelse fyldt med sprudlende farver.

Derfor skal du vælge plakater i sort/hvid

En plakat i sort og hvid går til alt, og selvom du elsker farver, kan det være værd at overveje. Sort/hvide plakater kan nemlig indføre et statisk element, så farverne ikke bliver for meget. Noget neutralt er også vigtigt, da lokalet ellers kan blive for travlt.

Sort/hvide plakater er desuden meget moderne, og de kan især hjælpe med at pifte teenageværelset op. Hvis dit barn er i en alder, hvor de ikke helt har besluttet sig for en farvepalet, de kan lide, eller hvis de endnu ikke er sikre på, hvem de er som person, kan en sort/hvid plakat give flot, midlertidig vægpynt.

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til sort/hvide plakater, og der er masser af motiver at udforske. Plakaterne behøver ikke være fotografier, og kan også sagtens være blyantstegninger eller grafiske designs, der gør de neutrale toner levende.

Stilarter og designs

Sort/hvid plakater er ikke bare fotografier med et filter. Du kan finde grafiske designs med surrealistisk portrættering af Jorden, søde plakater til børneværelset eller kunstfærdige blyantstegninger af talentfulde mennesker.

Du kan udtrykke din personlige stil helt diskret gennem sort/hvide plakater, uanset om det er naturbilleder med nuancer fra sort til hvid eller blyantstegninger med slet melankoli.

Stilen varierer fra billede til billede. Nogle print vil være moderne og psykedeliske, andre vil være mere harmoniske og tidløse.

Sådan indretter du med sort/hvid plakater

Ligesom alle andre plakater vil en sort/hvid plakat se bedst ud, hvis du sætter den i ramme – det er også den bedste måde at sikre dig, den ikke går i stykker. Det er en god idé at holde dig til en neutral ramme, altså en ramme i sort eller hvid, da farver kan forstyrre øjnene, når der kigges på det monokrome billede.

Det er en god idé at sætte en sort/hvid plakat ind i et lokale, der har farver. Hvis hele rummet er i de samme gråtoner, kan det blive koldt, trist og upersonligt. Sort/hvide plakater kan fungere som en rolig akse.

Sort/hvide plakater ser særligt flotte ud på en væg med farve – det vil få motivet til at stå endnu klarere frem.

Sort/hvid plakater i erhverv

Du kan sagtens bruge sort/hvide plakater på arbejdspladsen. Sort/hvide plakater kan sættes op i klinikker eller på kontorer og kan give et moderne udtryk. Det er en god idé at kombinere sort/hvide plakater med nogle farver eller planter, da de ellers kan komme til at virke meget grå og trøstesløse.

Sort/hvide plakater er et sikkert sats for dig, der ikke er helt sikker på, hvordan du ellers skal få vægpynt op. Det er neutralt og med et bredt udvalg af motiver, skal du ikke bekymre dig om at mangle noget, der kan repræsentere eller relatere til din virksomhed.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!