Alle rum

Leder du efter en oversigt over alle vores plakater og illustrationer, så skal du kigge i kategorien ”alle rum”. Her er det store udvalg samlet, for at du kan modtage inspiration til din næste plakat. Uanset hvilken stilart du er efter, eller hvilket rum du ønsker at dekorere med en plakat, så har vi med sikkerhed en plakat, der opfylder dine ønsker.

Plakater til alle rum

Alle rum har fortjent at have en passende og personlig indretning på væggene. Snopart.dk tilbyder plakater og illustrationer, der er passende til ethvert rum, uanset om du er på udkig efter en plakat til køkkenet, børneværelset, stuen eller måske entreen. Vi har plakater og illustrationer i flere forskellige stilarter, der vil kunne passe ind i din indretning og skabe den helt rette stemning. Hos os opnår du på alle dine ordrer over 399,- fri fragt til den nærmeste pakkeshop og er sikret en hurtig levering.

Opnå inspiration til din næste plakat

I kategorien ”alle rum” har vi samlet vores store udvalg af plakater og illustrationer til dig. Hvis du på forhånd ikke er sikker på, hvilken plakat du søger til væggen, kan du her blive inspireret til dit næste køb. Find din yndlingsplakat, læg den i kurven og glæd dig til at kunne pryde dit hjem med en personlig stil på væggene. Se eventuelt om du kan finde plakater, der kan matches sammen på en hel billedvæg indenfor de forskellige kategorier og saml din helt egen personlige og unikke væg med hjemlige illustrationer.

Bring ro med ind i soveværelset

Soveværelset er det rum, hvor vi skal slappe af og finde ro. Med plakater og illustrationer på væggene i soveværelset, har du mulighed for at bidrage med den helt rette stemning. Find de rette plakater til soveværelset og tilfør den atmosfære, du finder beroligende. Soveværelset skal være hjemmets trygge rum, hvor du lader op til dagens strabadser. Med den rette indretning og design, skaber du rammerne for et rum, der kan give dig energi. I soveværelset er det populært at indrette væggene med plakater, der har relationer til dyr eller natur. Sørg for at skabe harmoni i rummet uden alt for farvestrålende motiver og lad magien fylde dig ved hjælp af din personlige indretning.

Skab magi på børneværelset

Et børneværelse skal gerne være trygt, men også skabe en atmosfære, der bidrager til fantasi, kreativitet og leg. Med plakater og illustrationer på væggen i børneværelset, har du muligheden for at bidrage med hyggelige og sjove illustrationer eller lærerige plakater. Find de plakater, som bidrager til dit barns interesser, uanset om det er superhelte, prinsesser eller dyr og natur. Hos de større børn er det også populært med læringsplakater, alfabeter og vidensfyldte illustrationer. Plakater på børneværelset kan bidrage med livets kærlige citater og være med til at skabe varme og glæde hos dit barn. Vær med til at skabe magi på børneværelset med de helt rette plakater på væggene.

Glem ikke plakaterne i køkkenet

Køkkenet er som oftest familiens samlingssted og dermed et sted, der gerne må emme af hygge samtidig med at tilføre kreativitet og inspiration. Det er et rum, der oftest er overset i forhold til den stemningsfyldte indretning. Køkkenet behøver ikke kun at være praktisk, men kan også tilføre omgivelserne personlig stil og hjemlig hygge. Indret eventuelt køkkenet med skønne køkkenplakater, der illustrere planter og fødevarer eller beriger væggene med livets store citater. Hvis køkkenet er husets hjerte og centrum, er det kun dig og din personlige stil, der sætter grænser for passende plakater til væggene.

« 1

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!