Årstider

Holder du også af alle de fire årstider? Kan du se charmen i dem alle? Her får du en samling af plakater, som hver især er taget på en af de fire årstider. Plakaterne i vores udvalg er meget varierede, men fælles for dem er, at de hylder en eller flere årstider.

Du kan finde både fotografier og kunstbilleder i det varierede udvalg, som du kan lade dig inspirere af.

Hvilke årstidsplakater findes der?

Som det tydeligt fremgår af vores udvalg af håndplukkede plakater, der kan relateres til årstiderne, så kan de være ret forskellige. De kan variere i forhold til størrelse, motiver og årstid. Du kan også finde både plakater, der er fotografier og plakater, der er kunstbilleder af forskellig art.

Nogle af årstids-plakaterne kommer som en serie med et billede pr. årstid, andre er enkelte billeder, som har en relation til en bestemt årstid.

Her kan du således finde et godt og varieret udvalg. Hvilken type synes du bedst om?

Hvor kan årstid plakater hænge?

Der er heldigvis ingen regler for, hvor du kan hænge en plakat op. En plakat med motiver, der illustrerer en bestemt årstid vil kunne passe ind alle vegne. Det kan være en lille plakat, der hænger i et mindre rum, eller det kan den helt store plakat eller sættet med alle de fire årstider på hver sin plakat, der pryder mastervæggen i stuen eller i hallen.

Den type plakater er så tilpas neutrale i motiverne, at de kan bruges både i det private hjem og på en arbejdsplads.

Som en tommelfingerregel kan man sige, at små plakater egner sig til små rum, og store plakater egner sig til store rum. Husk også, at der gerne skal være ”luft” omkring en plakat. Ellers kan den risikere at drukne lidt i omgivelserne. Det er jo en skam.

Alle rum kan bære at have en smuk plakat hængende.

Hvordan sættes årstidsplakaterne op på væggen?

Der er flere muligheder, når du skal placere plakater eller illustrationer på dine vægge. Den traditionelle løsning er, at du sætter et søm i væggen og lader en billedramme bære plakaterne. En anden løsning, som vil kunne give dig mere frihed i din indretning er, at du sætter en gallerihylde op. På gallerihylden er der mulighed for at sætte flere billeder op på række. Du vil få et rent udtryk med den helt lige linje som gallerihylden skaber. Samtidig vil du også få mulighed for at udskifte dine plakater med tiden og eventuelt kombinere med nips eller små planter, der kan supplere udtrykket af dine plakater på væggen.

Hvilken årstidsplakat skal jeg vælge?

Vi er så privilegerede her i landet, at vi har fire årstider, som er nogenlunde lige lange. Det giver os et særligt forhold til dem alle fire, som har hver sine egenskaber. Har du en yndlingsårstid, eller holder du lige meget af dem alle sammen? De overvejelser kan du have i spil, når du skal vælge den eller de plakater, som skal hjem til dig at hænge.

Plakater bør altid have god plads omkring sig, så de bedst kommer til sin ret. Derfor betyder størrelsen også noget. Her kan du enten finde en eller flere plakater, der størrelsesmæssigt passer perfekt til et bestemt stykke væg i dit hjem. Eller du kan gå den anden vej og skabe et passende stykke bar væg til den plakat, som du er faldet for.

Om det skal være en årstid-plakat, der er fotograferet eller en kunstplakat, det kan være et spørgsmål om smag og behag. Det kan også afhænge af, hvad der passer bedst til det rum, som den skal hænge i. Det angår både motivet og farverne.

Under alle omstændigheder vil en årstids-plakat live op og være et dekorativt indslag i din indretning.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!