Citat

Med det rette citat sætter du ord på de vigtigste ting i livet. Sæt en plakat op på væggen, der skaber personlighed og som minder dig om det fokus, du ønsker at videreføre i hverdagen. En citatplakat er oplagt at have som en del af en hel billedvæg i kombination med andre kunstværker eller illustrationer, der personliggør dit hjem med den helt rette stemning. En citatplakat er også et genialt valg som den gave, der bidrager med smil og glæde.

Citatplakater

Citatplakater findes i et større udvalg her hos Snopart. Det er en kategori, der spænder vidt i forhold til design og stil, så der er med garanti også en citatplakat, der vil kunne passe ind i din personlige indretning. Gå på opdagelse i kategorien ”citat” og find frem til dine yndlings-citater som du synes skal pryde dit hjem. Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer over 399 kr. og du er sikret en hurtig levering på 1-3 hverdage. Find sjove, meningsfyldte eller lidt mere seriøse citater, der kan sætte prikken over i’et i din indretning.

Den perfekte personlige gave

Det kan være svært at finde den helt rette gave at give. Med en citatplakat har du mulighed for at give en meningsfyldt og personlig gave til enhver lejlighed. Det er den oplagte gaveide og kan være en gave, der både kan være sjov og illustrativ på samme tid. Om ikke andet, så er du helt sikker på, at du med en citat plakat vil give et smil og sprede glæde hos modtageren. Med et indpakket citat bidrager du med en personlig gave, der kan hænges op i modtagerens hjem til evigt minde. Det er også citatplakater, der er det populære julegavevalg til dem, der i forvejen har alt. Til trods for et kort citat, kan en sådan plakat i gave sige mere end 1000 ord og bidrager under alle omstændigheder med personlighed fra dig til modtageren.

Skab din egen billedvæg

Billedvægge er blevet populære i de danske hjem. Der er et klart ønske om at dekorere væggene i indretningen med personlighed. Med en hel billedvæg har du muligheden for at kombinere forskellige plakater og illustrationer med andet kunst og sammensætte en væg, der emmer af et helt bestemt udtryk, du selv har valgt. En billedvæg har til formål at pryde hjemmet og din indretning, men skal også gerne indeholde plakater, billeder og illustrationer, der giver glæde til omgivelserne. På en billedvæg er det oplagt at vælge en plakat med et citat. En citatplakat er ikke bare flot at se på, men giver lige det ekstra. Det kan give et smil på læben med et sjovt citat eller minde dig om de vigtigste ting i livet.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!