Chico Mendes

Francisco "Chico" Mendes er en dansk/portugisisk kunstner der med hans krøllede hoved altid har noget anderledes at byde på du ikke finder andre steder.

Chico er vant til at tænke ud af boksen med hans daglige job som Art Director hos Danish Brain Games der blandt udvikler

Om Kunstneren

Francisco Mendes er mit navn AKA Chico Mendes.
Jeg er født i en lille by i det sydlige Portugal, lige nu bor jeg i Aalborg Danmark, men jeg har også boet nogle år i Schweiz. Jeg taler flydende portugisisk, engelsk, dansk, spansk og schweizertysk, og i min fritid elsker jeg at spille musik, snowboard og for nylig fandt jeg passionen for MTB :D

Hvad laver jeg?

En stor del af min dag vil jeg tegne, male, designe eller sprøjte, og den anden del vil jeg tænke på det. Kunst har altid været en del af mit liv. Siden jeg kan huske, gik jeg rundt med en blyant i hånden. Jeg prøvede andre former for kunst, men vendte altid tilbage til de visuelle. Det er hvad jeg er.
Så jeg har tegnet hele mit liv, malet de sidste 10 år og de sidste 5 har jeg arbejdet og freelanceret som grafisk designer og illustrator. Jeg arbejdede også i 2 år som t-shirtdesigner, og det er derfor, jeg har nogle t-shirts at vise dig.

Hvad er min still?

Jeg har ikke en bestemt stil, da jeg mener, at mangfoldighed er vigtigt. Kun på den måde kan jeg hjælpe så mange mennesker som muligt, så mit arbejde går fra de mest klassiske designs til gadeillustrationer. Jeg har rejst rundt i et stykke tid nu, og nødvendigheden af ​​at kommunikere med mennesker, gjorde mig rigtig god til at forstå folks behov, og til at tage dine ideer ud af dit hoved for at gøre dem virkelige! Så hvis du er derude med en masse ideer, som du ikke kan få ud, så ring til mig, send mig en mail, røg underskrive mig, telegram mig, send et duebrev, tøv bare ikke med at kontakte mig!

Min største drøm er aldrig at stoppe med at drømme!

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!