Alfabet plakater

Der er noget meget fascinerende ved alfabeter. De kan være udformet på forskellige måder, og uanset om du kender alfabetet eller stadig har til gode at lære det, så er det på sin egen måde meget dragende.

Her har vi samlet nogle af de fineste, skønneste og sjoveste alfabeter, som alle sammen er meget charmerende. De er printet på plakater i forskellige størrelser, og de er både til pynt og til læring.

Hvilke alfabet plakater findes der?

Alfabet plakater findes i mange varianter. På nogle plakater vises kun selve bogstaverne, og på andre plakater vises der sammen med det enkelte bogstav et motiv, der har det pågældende begyndelsesbogstav.

På nogle alfabeter er der forskel på bogstavernes farve – alt efter, om de er vokaler eller konsonanter.

Nogle af alfabeterne har bogstaver med almindelige skrifttyper, andre bogstaver snor og vrider sig på fantasifulde måder.

Plakaterne kan være meget farvestrålende, eller de kan være mere douce i farverne.

For nogle plakaters vedkommende er det muligt at bestille dem med barnets navn på. Det er med til at gøre plakaten meget personlig. Desuden lærer barnet, hvilket bogstaver der er med i hans eller hendes navn.

En alfabet plakat er meget lærerig

Der er meget læring i en alfabet plakat. Det er der på flere måder. Dels sker der en visuel registrering af bogstavernes form og deres rækkefølge, når man ofte kigger længe på plakaten. Dels får man et overblik over, hvor mange forskellige bogstaver der findes – og hvordan de kan se ud.

Også læseretningen bliver indlært, når alfabetsangen synges samtidig med, at der peges på de enkelte bogstaver.

Det er oplagt, at den voksne og barnet taler sammen om alfabetet. Måske synges alfabetsangen, måske er der fokus på forbogstaverne for alle familiens medlemmer.

På den måde får barnet vakt en interesse for alfabetet, bogstaverne og deres lyde. Det kan godt ske på et meget tidligt tidspunkt i barnets liv.

Også det større barn – og en voksen for den sags skyld – kan have stor glæde af at dvæle ved et alfabet. Når det står printet i stor størrelse, så er der noget dragende over det.

Hæng en alfabet plakat over barnets seng, over det lidt større barns skrivebord, på dit kontor, i stuen eller et andet sted i hjemmet, hvor det bliver meget synligt. Det er både hyggeligt og gavnligt for alle.

Hvilken alfabet plakat skal jeg vælge?

Når alle vores alfabet plakater er både flotte og charmerende, så kan det være sin sag at vælge imellem dem. Her kan du skele lidt til, hvor plakaten skal hænge. Hvilket rum skal den hænge i, hvor stor skal den være og hvilke farver skal den have?

Plakaterne fås i forskellige størrelser, og de fortjener alle sammen, at der er en vis plads omkring dem, så de bedst kommer til sin ret. I forhold til plakatens farver, så kan den vælges ud fra, hvordan den passer bedst ind i det rum, som den skal hænge i.

Når det kommer til alfabet plakaternes motiver, så er det dels et spørgsmål om smag og behag og dels et spørgsmål om det udtryk, som den enkelte plakat har.

Skal plakaten være mere eller mindre dominerende i indretningen, eller foretrækker du, at den er mere diskret i sin fremtræden?

Der er mange overvejelser at gøre sig, når den helt rette alfabet plakat skal pryde en væg. Du får god inspiration til valget i vores udvalg.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!