Vintage

Vintage plakater og postkort har en evne til at skabe et nostalgisk udtryk, der gerne besidder den helt rette ”patina”. Med en vintage plakat viser du, at du sætter pris på gode traditioner og hjemlig hygge med sjæl. Når du er på udkig efter vintage plakater vil du oftest støde på rolige og dæmpede farver, der vil kunne passe ind i de fleste hjem. De kan eventuelt kombineres med andre illustrationer og indretning på væggene.

Vintage plakater

Snopart.dk tilbyder et stort udvalg af vintage plakater i flere størrelser. Det store sortiment gør det muligt for dig at udvælge præcis den plakat, der passer ind i din personlige stil og indretning. Alle vores plakater og illustrationer er uden ramme, som skal købes separat. Du får dermed muligheden for at indramme din plakat præcis som du ønsker og som det passer bedst ind på din væg. Vi tilbyder altid gratis fragt på vores ordre over 399,- og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Shop blandt et stort udvalg i kategorien ”vintage” og tilfør den helt rette sjæl og varme til dit hjem.

Skab den rette stemning med vintage indretning

Vintage anses for at være den stilart, der stammer fra 50’erne eller før. Med vintage plakater eller illustrationer har du muligheden for at tilføre et ældre udtryk og ikke mindst charme til din indretning. Vintage plakater er en tilføjelse til dit hjem, der ikke nødvendigvis overskygger andre stilarter, men som tilfører en nuance til din personlige stil. Vintage er som oftest illustrationer i dæmpede farver, der kan matche enhver væg eller øvrig indretning og derfor en favorit i mange hjem. Fordelen ved at anvende vintage plakater på væggene er, at du kan tilføre personlighed, uden at rummet og indretningen kommer til at virke forældet.

Vintage er et spørgsmål om de små detaljer

Når man indretter sit hjem med vintage stil, er det et spørgsmål om at have fokus på de små elementer og detaljer. Det er populært at kombinere forskellige stilarter, også den moderne, med en vintage stil. Brugen af vintage plakater er den nemme løsning til at skabe lige præcis de små detaljer på væggene, der kan gøre den helt store forskel. Med blot få elementer i en bestemt stil, kan du skabe en helt klar aura for indretningen. Ved at tilføre vintage illustrationer på væggene, eventuelt i kombination med moderne kunst eller skarpe farver på væggene, tilfører du lidt ekstra personlighed og ”patina” til dit hjem. Forstærk eventuelt vintage stilen ved at tilføre en antik ramme til din plakat eller kombiner din vintage plakat med personlige genbrugsfund.

Få inspiration til din vintage plakat

Er du på udkig efter den helt rette vintage plakat til dit hjem, så er der mulighed for at søge inspiration her på siden. Se udvalget i kategorien ”vintage” og bliv inspireret til din næste plakat, der kan pryde din indretning og skabe stemning i dit hjem. Nogle gange ved du måske ikke helt, hvad det lige præcis er du mangler på den tomme væg. Slå dig løs og kig blandt det store udvalg af vintage plakater og find frem til den helt rette vintage plakat, der kan sætte prikken over i’et at give den rigtige stemning til dit hjem.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!