Spiselige Svampe

149,00 DKK

Det er blevet moderne at finde spiselige svampe i naturen.
Men det er ikke lige let at finde de spiselige, eller skelne mellem giftige og spiselige svampe. På denne plakat kan du se de mest anerkendte, spiselige svampe du kan finde i Danmark. Her finder du bl.a. kantareller, karl-johan og mark champignoner.

Svampejagt er ikke en helt ualmindelig aktivitet, for der er mange svampe i det danske land, der sagtens kan indtaget på sund vis. For dig, der holder af naturen og det, den kan give, er plakaten Spiselige Svampe en fin tilføjelse til hjemmet, hvad end der er tale om køkkenet, stuen, udestuen eller endda i sommerhuset.

Plakaten Spiselige Svampe kan virke som en lille guide til dig, der ikke har så meget erfaring med at finde svampe i det vilde – eller blot ønsker et smukt motiv. Plakaten viser fine illustrationer af kantareller, Karljohan, trompetsvamp, mark champignon og tragt-kantareller, så du kan blive bedre bekendt med dem.

Under hver svamps navn kan du læse flere detaljer om den, og du vil blive mere fortrolig med at kunne identificere dem, når du har plakaten hængende i en længere periode.

Sælges uden ramme.

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!