Bogstavstavle

Bogstavstavlen er et helt fantastisk dekorationselement til dit hjem. Den kan bruges på flere forskellige måder, og den kan tilpasses mange forskellige stilarter i hjemmet. Uanset om du typisk indretter hjemmet efter den danske, minimalistiske og skandinaviske stil. Eller om du foretrækker en mere larmende eklektisk stil, så kan de bruges til at kommunikere netop dit budskab.

Du finder hos os en lang række forskellige bogstavstavler, så du kan tilpasse netop den, som du vælger, til dit hjem og få det til at indgå som et naturligt element. Samtidig kan du altid ændre budskabet, hvorfor det kan ændre sig med din stil.

Fordele ved at anskaffe i en bogstavstavle til hjemmet

Der er flere fordele ved at anskaffe sig en bogstavstavle:

  • Du kan udtrykke dig selv og din stil i dit hjem
  • Du kan bruge den på netop din måde; skriv noget sjovt og humoristisk eller noget inspirerende alt afhængig af dine præferencer.
  • Den passer ind i flere områder i hjemmet

Udsmyk hjemmet med den bogstavstavle, der passer til dit hjem

Der er som sagt et hav at forskellige bogstavstavler, som du kan vælge at pynte hjemmet med. Hvilken du vælger er dog helt op til dig, og du kan vælge lige netop den, som du foretrækker.

Typisk vil der være én – nogle gange et par stykker - der springer i øjnene på dig, når du kigger udvalget igennem. Det er denne, du skal vælge, eller hvis der er flere, så én af disse, som du skal vælge.

Hvis der er flere, der taler til dig, så kan du vælge dem fra ved hjælp af udelukkelsesmetoden. Her skal du bruge det sted, hvor du vil have bogstavstavlen til at stå og ud fra denne vurdere både størrelse, farve og stil på bogstavstavlen.

Sådan dekorerer du hjemmet med en bogstavstavle

Bogstavstavlen indgår helt fantastisk i en collage. Hvis du for eksempel har en kommode, som du gerne vil pynte med en bogstavstavle, så kan du vælge at benytte bogstavstavlen i forbindelse med andre malerier og skabe en lille collage. Den ser også flot ud på væggen i blandt familiebilleder og kunst, der passer til din stil.

En bogstavstavle kan selvfølgelig også stå alene og stråle for eksempel i badeværelset eller i entreen, hvor mange vælger at benytte den til forskellige passende citater.

Derfor bør du udsmykke dit hjem

Der er flere grunde til, hvorfor du bør udsmykke dit hjem – og hvorfor en bogstavstavle er genial til netop dette.

Udsmykningen af hjemmet handler ikke blot om, at det skal være pænt, når du får gæster på besøg. Det handler om at udtrykke dig selv fysisk på et område, hvor du hører til, så du netop får følelsen af, at du hører til og det er dit eget.

Dit hjem bør være dit ”safe space”, og jo mere du gør ud af din indretning, jo mere sikkert vil det også føles. Du vil få tilhørsforhold til dine ting, fordi de er valgt med et bestemt forhold og valgt fremfor noget andet. Du vil dermed være glad for dine ting, og når du bevæger dig rundt imellem dem, vil det give dig en glædesfølelse i kroppen.

Bogstavstavlen kan give dig alt dette og meget mere. Fordi du vælger netop den bogstavstavle, der passer til dig, vil du føle dig mere tilknyttet til dekorationselementet. Men fordi du også kan ændre teksten og tilpasse den til din humor, stil eller lignende, så vil den være mere personlig end for eksempel dit stuebord.

Brug bogstavstavlen på forskellige måder i forskellige værelser

Bogstavstavlen passer ind i flere forskellige rum i hjemmet; det handler blot om at tilpasse den til de specifikke rum, som du gerne vil bruge den i.

Badeværelset

Badeværelset er et af de rum, hvor bogstavstavlen fint kan bruges til enten søde citater eller måske inspirerende citater. Der er mange, der vælger at udsmykke deres badeværelse med citater, da det er nemmere at finde et fint citat, fremfor at finde et billede til badeværelset for eksempel. Et citat, der passer til badeværelset kunne for eksempel være: Her kan du sidde i egne tanker, indtil en anden på døren banker.

Børneværelset

Børneværelset er et andet rum, hvor du nemt kan få bogstavstavlen til at passe ind af to grunde.

Børneværelset ligger op til udsmykning med fine familiecitater, hvor du udtrykker kærligheden til dit eller dine børn, og der er også mulighed for at citere nogle af børnenes yndlingskarakterer som Peter Plys eller måske Chase fra Paw Patrol.

Derudover er en bogstavstavle også oplagt, fordi du kan involvere børnene i udsmykningen af værelset, og de kan være med til at stave på tavlen. Det er en sjov måde at lære dem, hvordan de staver, men det også en sjov aktivitet, hvor du giver dem mulighed for at udtrykke sig.

Opholdsrum

Opholdsrum er også helt ideelle at dekorere med en bogstavstavle. Her kan du nemlig udtrykke dig selv og din stil overfor andre. Det er her, du kan give andre et indblik i, hvem du er, når de træder ind i dit hjem, og på den måde vil det virke mere personligt. Det er også her, at du ser din bogstavstavle ofte, og derfor vil det være her, at du virkelig får en tilknytningsfølelse til elementet.

Køb din opholdstavle hos SnoPart.dk

Skal du have fingrene i en bogstavstavle, så finder du et bredt udvalg til gode priser hos SnoPart.dk. Udvalget består kun af bogstavstavler i den bedste kvalitet, og du kan finde lige netop den, der passer bedst til dig, din stil og det formål, som din bogstavstavle skal udfylde.

 

90 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 hverdage!
Fri fragt!

Snop Art ApS
Over Hadstenvej 29
8370 Hadsten

CVR: 41740531
TEL: 38 41 63 20
Email: [email protected]
Handelsbetingelser

Fordi vi elsker plakater!