Årstids plakater

Af Nicolai Bach 04-11-2021 19:52

Årstiderne skifter og har hver sin glæde med sig. Hvis du holder af alle de fire årstider, hvorfor så ikke bidrage til glæden med plakater på væggene, der giver præcis den rette charme fra både forår, sommer, efterår og vinter. Lad dig inspirere af de forskellige plakater og illustrationer, der hver især fremhæver karakteristika fra de forskellige årstider og byd naturen indenfor på dine vægge.

Årstidens plakater

Når det kommer til at have plakater på væggene af alle fire årstider, så er det med det formål, at de varierer i deres udtryk. Der er tale om nøje udvalgte plakater og illustrationer, der frembringer det bedste fra hver en del af året. Du kan vælge nogle de årstidsplakater, som en samlet serie, eller selv vælge mellem de forskellige plakater for at sammensætte din egen personlige serie. Hos Snopart vil vi gerne bringe glæden videre ved de forskellige årstider og give dig muligheden for at bringe naturen indenfor døren med smukke plakater. Ved at have de fire årstider som en del af din indretning, bidrager du med et udtryk, der er alsidigt og samtidig giver glæde året rundt. Køb årstidsplakater med gratis fragt når du bestiller for mere end 399 kr. og vær sikker på, at du kan modtage dine nye plakater inden for blot få hverdage.

Det oplagte valg til en billedvæg

Plakater der hver især hylder de fire forskellige årstider er det oplagte valgt til at have som en del af en billedvæg eller serie på væggen. Der er ingen regler for, hvor årstidsplakaterne kan hænge eller i hvilket rum. Det er dig, der vælger hvilken kombination du vil frembringe med plakater, der fremhæver det bedste i hvert af årstidernes sæsoner. Du kan lade de fire årstider være en samlet billedvæg, eventuelt ved at købe plakaterne i forskellige størrelser og dermed bidrage til et unikt legende udtryk. Du kan også kombinere de fire årstidsplakater med andre illustrationer, der hylder naturen og de omgivelser vi bevæger os i til dagligt.

Fremhæv dine plakater

Der er mulighed for at fremhæve de plakater du vælger at sætte op på væggen. Hvis du gerne vil skabe et skarpt udtryk i indretningen i samarbejde med dine plakater, er det oplagt at have tanke på de øvrige omgivelser i rummet. Tænk i farver og lad plakaterne matche de farver, der befinder sig i rummet, men lad også plakaterne skille sig ud. En mulighed for at lade dine plakater træde yderligere i karakter er ved at male væggen bag i en mørk farve. Brug eventuelt en mørk ramme til plakaterne og lad motiverne tale helt og aldeles for sig selv. Det er en mulighed for at lave et markant statement i din indretning.